Слави 6 часа на системи, четирима лекари бдят над болния шоумен денонощно

2

Здравето на Слави Трифонов е следено от четирима от най-доверените му лекари денонощно, издават хора от неговото обкръжение. Лидерът на ИТН, който в последно време изглежда по-изнемощял от всякога, е поверил лечението си на една от най-младите надежди в медицината у нас – д-р Елица Тошкова от болница Софиямед. Макар и с не чак толкова дългогодишен опит и без титла пред името, тя вече е била награждавана за лекар на годината през 2019-а.

Д-р Тошкова следи общото състояние на Трифонов от няколко години. Запознати издават, че от мерки за сигурност и най-вече заради присъщата му параноя ВИП пациентът твърде рядко посещавал медицински кабинети, а предпочитал докторите, на които вярва, да посещават строго охранявания му палат.

 Преди две седмици негови приближени издадоха, че след близо двучасовото интервю, което Трифонов даде на журналиста Константин Вълков бил поставена на 6-часови системи в дома си, за да се възстанови физически умствено от напрежението, защото заболяването, от което страда изпива силите му. Отдавна различни специалисти изразиха публично мнението си, че шоуменът има множествена склероза – неврологично заболяване, което се обостря при силен стрес и е нелечимо.

Ежедневно Слави Трифонов се консултира по медицински въпроси и със своята по-голяма сестра Петя, която е рентгенолог в болницата в Плевен. Той търся помощ и съвети както от кака си, така и от нейния съпруг д-р Владимир Трифонов, който е известен пулмолог.

Човекът, който се държи за психическото здраве на Трифонов от 20 години е неврологът доцент Димитър Чакъров.  Именно той на времето отказал Дългия да се саморазправи с друг лекар, който пръв му поставил диагнозата множествена склероза. Чакъров е един от най-близките приятели на Слави и преди години той сам е споделял от ефира на бившето шоу по bTV, че се чува с него поне два пъти на ден.

 Откакто има сериозни здравословни проблеми, Слави се лекува не само в България, но и в редица реномирани скъпи клиники в чужбина, като се твърди, че е преминал през трансплантация на стволови клетки в Америка, пише в новия си брой Ретро.

2 Коментара
  1. Пациент казва
  2. Вики казва

    Толкова хора е разплакал и подиграл….
    Господ му го връща тъкано!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече