Елена Гунчева разбира, че е осиновена на погребението на баща си

2

„Знам от малка, че съм осиновена, като думата, с която го научих и то от осиновителката ми, беше “ хранениче“. Каза ми това на погребението на баща ми, който почина, когато бях на три години. После го чух и от всякакви съседи познати. Хората често са склонни да уязвяват другите, така че е тайна при осиновяването не може да има, винаги се разбира“, разказва народната представителка, която избра да напусне  само партията ИТН, но не и Парламента. Признава, че при нея осиновяването не е било успешно, но продължава да търси истинските родители. Затова Елена не обича да говори за семейството и личния си живот. Не е сигурна дали е роден на 7 януари 1971 година, както сочат официалните документи.

 Гунчева дори разкрива, че е имала предубеждение към всеки мъж, който я кани на кафе, защото не се знае дали той не й е брат. Явно обаче преодолява страха си, защото има син, пише „Минаха години“.

2 Коментара
  1. Мария Кръстева казва

    Грешки: 1.ИТН ли е напуснала
    2.“роден“ или родена е

  2. Виолета Иванова казва

    Неграмотно написана статия! „Роден“ – за жена! „Напуснала ИТН“, а в действителност „Възраждане“! Вие четете ли се изобщо?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече