Съпругите на политиците изхвърлиха фаворитките им от властта: Линда „уволни“ Лена, жената на Стефан Янев прокуди Ралица от партията му    

0

Политическият хаос у нас е съпътстван и от серия любовни скандали и сцени на ревност, провокирани от „отчаяните съпруги“ на партийни лидери. Законните половинки на първите мъже в държавата обаче спретнаха сладко отмъщение на своите конкурентки и успяха да ги изхвърлят от борда.

Съпругата на Кирил Петков постигна своята цел №1 да натика фаворитката му Лена Бориславова в ъгъла. Конфликтът между двете датира от години, но в последния месец станахме свидетели на същинска война помежду им, след като ПИК публикува клип, на който Петков и Лена се уединяват в апартамент под наем в центъра на София, а докато Бориславова отключва вратата, Кирил я опипва по задните части. Видеото, заснето от охранителна камера през лятото на миналата година, имаше и своето продължение. Точно когато палавата сцена стана обществено достояние у нас, Кирил и Лена се бяха уединили в 5-зведния хотел „Хаят“ в Солун, до който стигнали с правителствения самолет, под претекст, че са на балкански политически форум.

Канадката тежко понесла скандалните сцени от видеото с участието на съпруга ѝ, от когото има три дъщери, и за последен път му поставила ултиматум. Запознати разкриват, че Линда го заплашила с развод, ако не отдалечи Лена от себе си. Очевидно сладкарката е надделяла в сърцето на Петков, тъй като по време на протестите в негова защита преди падането на кабинета му Линда бе на първа линия до него, а Бориславова дори не се появи на жълтите павета, минавайки с оправданието, че имала летен грип. Само месец преди това двете врагини влязоха в друга схватка, когато Линда свалила Лена от правителствения самолет за Рим с лют скандал, писа ПИК. Вероятно следващата цел на канадката е съвсем да отстрани младата юристка от партията на мъжа ѝ. За този ход опит може да почерпи от съпругата на Стефан Янев, чиято новоизлюпена партия „Български възход“ също се разтресе от драми.

В навечерието на учредяването ѝ формацията беше гръмко напусната от опасно близката до бившия служебен премиер Ралица Симеонова, която бе и негова заместничка, докато той беше на поста военен министър. Генералът обаче определено бие Кирил Петков по смелост, тъй като се реши да изведе на вечеря в ресторант законната си съпруга Пенка и най-близката си тогава партийна сътрудничка, спрягана като доста повече от приятелка – Ралица Симеонова. Уви, само месец след въпросната вечеря Симеонова е аут от обкръжението на Янев, а „заверата“ срещу нея запознати твърдят, че е била организирана от съпругата му Пенка.

Единствената, която успя да еволюира от любовница до съпруга, е първата дама Десислава Радева. По време на предизборната кампания на Румен Радев за първия му президентски мандат той все още бе женен за бившата си съпруга Гинка Кесякова, а междувременно живееше на семейни начала със секретарката си Десислава. Когато връзката им стана публично достояние, двамата спешно подписаха брак в ритуална зала в Студентски град, за да могат да оправдаят любовната си афера. Официално Радев и Деси са съпрузи от 6 години, но животът на президентшата бе безоблачен само през първите 4. От 2 години насам се говори, че тя е в тежка депресия и семейната им идилия с държавния глава била разклатена. Първата дама също умеела да спретва сцени на ревност, достойни за филмова екранизация, като дори си позволявала да връща подаръци от жени, изпратени до президентската институция, за да не достигат до мъжа ѝ, споделят от кулоарите на „Дондуков“ 2.
 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече