Красавица от „Възраждане“ плаче всеки ден, колеги подозират, че Копейкин я тормози след среща с Кирил Петков

0

 Депутати от всички парламентарни сили са силно притеснени за Цвета Галунова от „Възраждане“. 27-годишната красавица от Велико Търново явно има сериозни проблеми в своята група.  

Всеки божи ден Цвети напуска със сълзи стаята на „Възраждане“, потвърдиха пред „Галерия“ депутати от всички парламентарни сили – и управляващи, и опозиционери.

„Не знам какво правят, но горкото момиче, не е нормално да плача всеки ден. Прави впечатление на всички колеги вече е  време, някой да се намеси“, доверява източник от средите в парламента.

 Отношенията между Цвети и лидера Костадин Костадинов, са меко казано, странни.

На една от най-важните точки за бюджета, по време на които депутатите влязоха в луд спор, двамата от „Възраждане“ буквално се изключиха от темата. Костадинов извади тетрадка и извика на последния ред красавицата.

С маниер на старшина от казармата Костя започна да удря по листа и да поучава нещо Цвети.

Подобни разговори са редовно явление,  потвърдиха депутати  от стаята на националистите. Депутатите от „Възраждане“ се страхуват все още да говорят, но според техни колеги са ставали свидетели на грозни сцени с дамата от Велико Търново.

Според запознати Костадинов нарочил Галунова за беглец в „Продължаваме промяната“.

И май е на път наистина да я направи отцепник, ако безпардонното му отношение към народната представителка продължи.

 Всичко стартирало след посещение на хубавицата в кабинета на Кирил Петков. Тя помолила за среща премиера, за да осигури пари за исторически обект във Велико Търново.

Новината за среща обаче сигнала до лидера на „Възраждане“, който вдигнал невероятен скандал на Цвети. Така започнала драмата. Цвети Галунова, освен че е една от красавиците в парламента и е много уважавана от колегите, е и умно момиче. Бащата й е професор Тодор Галунов – преподавател по политология във Великотърновския Университет. Според хора от града, ученият е по-скоро от старите седесари и като идеология се доближава най-вече до „Демократична България“. Затова мнозина се чудят, че Цвети е избрала „Възраждане“ за политическата си кариера.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече