Кой е посещавал  Кирил Петков по нощите  в МС и какво е имало в кутиите за пици?

0

Нов скандал около Кирил Петков  разпалиха Тошко Йорданов и депутата от ДПС Йордан Цонев, които намекнаха, че премиерът в оставка е получавал в Министерския съвет съмнителни доставки по нощите, които са били заснети от охранителните камери, които  Петков не искал да излизат на бял свят, писа „Ретро“.

„БСП искат оставката на шефа на ДАНС и вършат мръсната работа на Кирил Петков, който иска оставката на шефа на ДАНС още от месец март или април. И знаете ли защо? Защото ДАНС разрешиха НСО да извади записите от охранителните камери и те са в прокуратурата. Там има нещо, което изправи Кирил Петков на нокти и той тогава поиска главата на шефа на ДАНС и шефа на НСО и вилня из МС. Какво има на записите? Знам слуховете. Прокуратурата нека извади записите, както извадиха записите за момчетата, които ги биха зад колоните на МС. Да се извадят записите да се види кой е влизал и излизал по нощите, какво е носил в МС. Имаше само една реплика на Кирил Петков, когато си изтърва нервите, тя беше: „Аз така как ще накарам някой да свидетелства, като се вижда кой влиза и кой излиза?!“ Т.е. някой е влизал вътре, който той не иска да се знае, че е влизал. Нека тези записи бъдат отворени и публикувани и да се види кой е влизал в МС и заради какво. Но Кирил Петков буквално изпадна в истерия, когато записите бяха предадени от НСО на Прокуратурата и тогава поиска главите на шефовете на НСО и на ДАНС. Не ги получи и сега БСП му върши мръсната работа – тя да поиска главата на шефа на ДАНС“, казва Тошко Йорданов.

Припомняме, че през май излезе  информация, че зад настояването на Кирил Петков и Лена Бориславова за оставката на шефа на НСО ген. Емил Тонев стояли именно въпросните записи, на които очевидци разказват, ще се виждат  шокиращи кадри от случващото се в сградата на българското правителство, включително вакханалия с алкохол, луксозна храна и особени ситуации.

По същия повод преди дни депутатът от ДПС Йордан Цонев направи своя коментар по темата пред Мария Цънцарова и предложи да бъдат направени тестове за наркотици, на тези, които в момента управляват. Цонев сравни управлението им със заглавието на филма „Секс, лъжи и видео“, като към заглавието добави и думата наркотици.

В социалните мрежи продължава да витае въпросът, какво в крайна сметка е имало в кутиите за пици, които са поръчвали посред нощ в МС. Няма ли кой да каже?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече