Насити се на Кирчо? Лена Бориславова се върна при мъжа си

0

Съветничката на премиера се оказа на сватба с любимия Мирослав Иванов насред парапетния скандал

Хубавата Лена Бориславова се върна при Мирослав Иванов. Премиерската съветничка и набедена за изгора на Кирил Петков упорито се показва публично с годеника си – председателят на парламента Мирослав Иванов, който явно ще бъде на този пост до края на мандата.

През уикенда двамата бяха забелязани на джаз-фестивала в столичния Южен парк „A to Jazz”, където влюбените не криеха близостта си и дори умишлено смуглата красавица се надяваше някой папарак да я излови в публиката. Откакто гръмна парапетният скандал от миналата година, когато Петков и Лена бяха изловени от камери как отключват апартамент за гости в неделя сутринта, а тогавашният министър на икономиката бърка под полата на съветничката си, Бориславова и Иванов демонстрират прекомерна и публична близост. Дълго време мнозина дори не надаваха ухо на клюката, че Лена и настоящият шеф на парламента са гаджета, камо ли годеници, но след избухването на скандала, подкрепен с видео-записи от ровенето под полите на Лена, Бориславова дори размаха годежен пръстен в парламента. А Мирослав Иванов пък я заведе на партийна сбирка с останалите депутати от „Продължаваме промяната”, където двойката демонстрирала перфектни отношения и също такъв непукизъм от клюките в кулоарите за двойнствения й живот като годеница и любовница на шефа на любимия си.


На фестивала Лена и Миро също не пропускали да се прегръщат пред който има желание да ги види, а според депутати-скептици, голямата любов се възродила благодарение на пиар-експертите, докарани от Израел лично от Даниел Лорер. Съветниците по медийни стратегии били докарани в епицентъра на скандала с Петков и парапета, и веднага наредили Лена да се заявява като лудо влюбена в годеника си, а Кирил Петков да я изолира максимално от обкръжението си, докато истерията затихне. Затова и говорителят на правителството в оставка не пропускала да се показа наляво-надясно с търпеливия си възлюбен. Който бил напълно запленен от хубавицата, въпреки че тя го разигравала от доста време.


Само няколко седмици, след като Петков бръкнал под полата на Лена на стълбището пред вратата на апартамента за влюбени двойки, Лена била дама на Мирослав Иванов на приятелска сватба. Двойката позира щастлива и прегърната през юли 2021 г. в луксозната „Вила Екатерина” на сватбата на приятелско семейство, а тогава Иванов дори не подозира за уклона на любимата си към собствения му началник. Двамата са снимани от познат на моравата в лъскавото шато, а Лена се оставя Мирослав да я притисне плътно в любовна прегръдка с учтива усмивка на уста. Както и заподозряха повечето депутати на „промяната”, съветничката и дясна ръка на Петков само проформа е годеница на приятеля им и колега. Пръстенът, който уж Бориславова имала от над година и половина, символ на верността на Мирослав Петков, липсва на снимката от сватбата, а самите избраници го видели в деня, в който тя решила да го развее из парламента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече