Софийската организация на БСП на бунт срещу щенията на шефката си

0

Членове на софийската организация на БСП на бунт срещу щенията на Корнелия Нинова, твърдят от левицата. Унизително е и да имаме подобен управленски кадър като Свиленски, който да го питат от трибуната на НС кой орган от тялото на Нинова е. Явно вече и в останалия политически спектър е отчетено, че всички около Нинова са на хранилка, за да й гледат интересите и това няма нищо общо с партия успяла да се съхрани години наред като демократична. 

Сега се превърна в диктаторска лидерска партия, възмущават се социалисти. То бива бива безочие, ама мина всички лимити. Заради любовта си към властта, Корнелия Нинова вкара партията в капана на ПП и тази безпринципна коалиция, казват софийските другари. Време е да се отървем от подобни зависимости и в управленските органи да няма хора, които да ги виждат като срамен орган от тялото на Нинова.

Време е за истинско прочистване и БСП да стане отново онзи безспорен фактор в политиката, а не функция на щенията на Корнелия Нинова за власт и пари, роптаят хора от софийската организация на БСП.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече