Мая Манолова вдигна купон за 80-годишния юбилей на родителите си

0

Купон за двоен юбилей вдигнала Мая Манолова. Майка й Елена и баща й Божидар навършили 80 години само в рамките на няколко дни. За специалната годишна бившата омбудсманка се прибрала в родния Кюстендил, за да им организира тържеството. Заедно с нея били дъщеря й Ралица, както и внучето Максим, писа „Ретро“.

 Лидерката на “Изправи се. БГ“, редовно се прибира в родния си град, за да посещава близките си там. Майката на Манолова е бивша медицинска сестра, а баща й дългогодишен главен редактор на вестник „Звезда“, а после бизнесмен сферата на търговията.

„Когато пристигне в Кюстендил, желаем да обядва, да вечеря, а тя: Майко, нали знаеш, че съм на диета, ще дойда да видя единствено. Имам 10 минути“, споделя майката на Манолова за дългочаканите срещне с единствената им дъщеря.

Преди години когато бившата депутатка се сблъска с коварна диагноза, спестила всичките подробности на родителите си. Повтаряла им само, че била добре и нямало нужда да се безпокоят.

Засега пенсионерите Божидар и Елена  се радват само един правнук, но мечтата им е внучката им Ралица да ги зарадва отново с ново попълнение в семейството. Щерката  на Манолова е експерт в социалното министерство и е омъжена за свой колега и бивш активист от БСП Мартин Мирчев, също от Кюстендил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече