Адвокатката Елена Гунчева крие тайно дете

0

Бившата дясна ръка на Костадин Костадинов – Елена Гунчева крие тежка житейска драма. Устатата юристка, която с гръм и трясък напусна партия „Възраждане“, се оказа майка на син гимназист, за когото не желае да говори в публичното пространство. Гунчева не разкрива и кой е бащата на детето.

Неотдавна адвокатката от Пловдив сподели, че е била осиновена и е научила, че биологичните родители са се отказали от нея, когато е била едва на 3-годишна възраст. Тежкато истина тя узнала на погребението на своя биологичен осиновител, когато втората и майка я нарекла „хранениче“. През годините съседи и познати на семейството непрекъснато правили подмятания към Елена, която още от младежките си години взел решение да изгради истина издири истинските си родители 30 години Гунчева правела всевъзможни опити да разбере кои са нейните биологични майка и баща, както и какви са причините, заради които те са се отказали от нея.

Тъсила, но нищо не открила. Така нейната лична драма и е мотивирала да помага и на други хора, намиращи се в подобна ситуация. Именон затова участва в учредяването на сдружението на осиновителите „Къде си“, което обединява хора от цялата стран,а търсещи биологичните си родители или изоставени деца. Гунчева неведнъж обяви, че ще се бори тайната на осиновяването да падне и всички, които искат, да научат истината за произхода си и да имат това право по закон.

Оказва се, че заради неуспеха в търсенето на родните си майка и баща, които отцепническата от „Възраждане“ не знае дали изобщо са между живите, през годините имала сериозен проблем с мъжете. Така дори когато се стигало до по-задълбочени отношения, винаги пред нея стоял въпросът дали въпросният човек не е брат, братовчед или роднина.

Източник: в. „Ретро“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече