Киро и Асен заведоха „Промяната“ на гуляй в Банско

0

Хотел „Кемпински“ в Банско бе домакин на „Промяната“ през миналия уикенд. Петков и Асен Василев завели депутатите и ръководството на все още нерегистрираната им партия в петзвездното бижу, за да редят бъдещия кабинет. В хотела, където нощувката започва от 600 лв нагоре, Кирил Асен и компания обсъждали бъдещите действия при покана на реализирането на третия мандат.

От „Промяна“ трябвало да дадат оценка на дейността на кабинета в оставка и се очаквало разходката до Банско да е в работя работна цел. Читатели на „ПИК“ от града обаче разкриват, че през целия ден се разминавали с депутати и министри на „Промяната“. Асен Василев бил неразделен с близкия си приятел и културен министър в оставка Атанас Атанасов, по-известен като Аз съм Наско. Двамата са били забелязани да обядват в ресторант „Мотиката“ заедно с още няколко души. Читатели изпратили снимка като доказателство за празненствата на компанията.

Заради гостуването на премиера, министрите и депутатите в хотела взели зверски мерки за сигурност. по нареждане на управителя всички телефони на персонала били иззети и заключени в кабинета му. Всичко било предварително договорено с управителя, тъй като гостите се притеснявали някой от персонала да не ги снима по време на запоя вечерта, както и на забавленията край басейна.

Не е ясно с какви пари е платена почивката на Киро, Асен и свитата им. Лена Бориславова прекара по-голямата част от времето с официалното си гадже – председателя на парламента Мирослав Иванов. Двамата бяха заснети от гости на хотела край басейна и докато почти през цялото време Иванов се взираше в телефона си, Бориславова беше обърнала глава на другата страна. Очевидно и тя в очакване на Кирил Петков.

От хотела разкриха, че появата на министрите и депутатите на „Промяната“ е била съпътствана и със зверски мерки за сигурност – „Кемпински“ бил буквално окупиран от служители на ДАНС, полиция и НСО.

Източник: в. „Ретро“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече