Министрите от злополучния кабинет на К. Петков – рекордьори по разводи

11

Министрите в оставка от злополучния кабинет на Кирил Петков са рекордьори по разводи. Най-пресният пример е Радостин Василев, който заряза съпругата си Нина заради аферата си с младата и тунингована психоложка Ралица Младенова, която всъщност нямала права да практикува тази професия, разкри Мадлен Алгафари.

Бившата жена на Василев сама потвърди новината, че двамата са в развод, с драматично изявление в своя фейсбук, което малко по-късно изтри. „За съжаление, през последните седмици личният ми живот попадна във фокуса на медиите. Този медиен интерес е предизвикан най-вече от факта, че бившият ми съпруг и към момента заема висша държавна позиция. Наясно съм, че това се случва не заради самата мен, затова бих искала да уточня, че с него официално сме разделени и всеки е поел по своя собствен път. С Радостин оставаме добри приятели и ще продължим да споделяме грижата за нашия прекрасен син, който заслужава да расте в спокойна среда. Надявам се, че медиите ще уважат правото ми на личен живот и на собствена професионална кариера, за която продължавам да полагам усилия всеки ден!“, написа Нина, която понастоящем е заместник-началник на Второ РПУ в София. Очевидно хубавицата със силиконов бюст не си е губила времето и мълвата сред колегите ѝ гласи, че вече имала нов мъж до себе си, с когото била щастлива.

Министърът на транспорта в оставка Николай Събев пък може да се похвали с голямо семейство по италиански тертип. Той има три пораснали дъщери от бившата си съпруга, с която са бизнес съдружници в куриерската му фирма. Куриозното е, че в нея като началничка работи и настоящата повелителка на сърцето му – младата амбиция Донка, с която са двойка от няколко години. Очевидно между бившата и настоящата жена на Събев няма никакво напрежение, щом по семейни поводи сядат на една и съща маса. Дъщерите на министъра в оставка се разбират чудесно със своята мащеха, която им е почти набор. Те също са ангажирани със семейния бизнес и са съдружнички на татко си.

Най-много разводи в любовната си биография е навъртяла Асена Сербезова. Тя се е омъжвала и развеждала цели 3 пъти, а за бившите си брачни партньори не обелва и дума. В момента Сербезова е щастлива с мъж №4 – бизнесмена Петър Сербезов, с когото се венчаха на пищна сватба преди 2 години. За него разходката до венчилото също бе за втори път. И двамата с Асена имат по 2 деца от предишните си връзки, но с бившите си съпрузи хич не се спогаждали.

В графата на разведените попада и Бойко Рашков, който зад гърба си има навъртян 40 години брачен стаж с вече бившата си съпруга Мария, с която вземат решение да се разделят по законен път през есента на 2019 г., сключвайки брачен договор за подялба на натрупаното по време на съвместния им живот имущество за милиони. Уникалният контракт включва цели 38 страници описания на недвижимостите им, а след влизането му в сила Рашков се явява собственик на 22 ултраскъпи имота в цялата страна. С бившата му жена Мария, която е сред топнотариусите в столицата, продължават да разчитат един на друг и след края на брака им. Миналата седмица бившата г-жа Рашкова катастрофира до метростанция „Г. М. Димитров“ в София, а буквално минути след инцидента, в който джипът на юристката бе помлян от невнимателен шофьор от Смолян, Рашков цъфна на местопроизшествието, за да ѝ съдейства и да пришпори екипа на КАТ да си свърши по-бързо работата. Бойко и Мария имат една дъщеря Илиана – съдийка в Софийския районен съд, която пък ги е дарила с внучка, кръстена на баба си.

С един развод се е разписал и Гроздан Караджов. С първата му жена Евгения, която дълги години е работила в медицинска компания в Париж, не са двойка от доста време. Имат пораснал син, а Караджов се жени повторно за настоящата си половинка Цецка през 2016-а, година след като тя му ражда щерки близначки.

Скоро е възможно и самият Кирил Петков да се прехвърли в отбора на разведените заради скандалите и видеата с него и говорителката му Лена Бориславова. Близки до жена му Линда споделиха, че тя му е поставила жесток ултиматум и заплахите с развод в дома им не били мираж.

11 Коментара
 1. Fiona Trevor казва

  Внимание на всички:
  Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

 2. Peggy Jaden казва

  Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджайи върна съпруга ми, който беше разделен с мен за добра година. Идвам от Исландия. Никога не мога да му благодаря достатъчно, това, което д-р Иге Аджаи направи за мен, помогна в живота ми. Съпругът ми се разведе с мен за една година и страдах без него. Затова потърсих помощ навсякъде, но нищо не помогна, докато не се обадих на д-р Иге Аджаи. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ме повика точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете моите показания и има нужда от помощ, трябва да се свърже с него. Имейл: drigeajayi@gmail.com Можете също така да му изпратите Whatsapp на +2348130035939

 3. Jessica Butler казва

  Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджаи върна съпруга ми, който се раздели с мен за цели 3 месеца. Аз съм Джесика Бътлър на име от САЩ. Въпреки че имам уста по цялото си тяло, няма да е достатъчно да благодаря на д-р Иге Аджайи за помощта му в живота ми. Съпругът ми се раздели с мен за тези 3 месеца и изпитвам болки и агония без него. И така, потърсих помощ навсякъде, но нищо не се получи, докато не имах предвид д-р Иге Аджаи, с когото се свързах онлайн. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 до 48 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ми се обади точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете статията ми и се нуждае от помощ, трябва да се свърже с него… Имейл: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

 4. Greta Jokubas казва

  Казвам се Грета Йокубас и съм от Литва. Винаги съм обещавал да ви препоръчвам на хората там, които също може да се нуждаят от вашата помощ, защото намирането на вашия имейл беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало, д-р Иге Аджайи, вие сте най-внимателният и състрадателен човек, когото имам известен. Бях толкова потиснат, след като бях без любов почти пет години. Поисках любовно заклинание за събиране и удивително то подейства. Живея щастливо с най-прекрасния жив мъж и това е, за което се молих. Благодаря ви, д-р Ige Ajayi, нямаше да е достатъчно, като се има предвид какво сте направили за мен, затова реших да споделя това свидетелство за вашата ръчна работа на целия свят, за да научи за добрата ви работа за мен. Можете да се свържете с този мъж за всякакви проблеми във връзката и той също ще ви помогне. Свържете се с имейл drigeajayi@gmail.com. Телефон/Whatsapp +2348130035939

 5. Petr Buzek казва

  Имате ли нужда от заем???? Лични заеми или бизнес заеми???? Говори с мен за това. ИМЕ ЗА КОНТАКТИ: г-н Петр Бузек, при интерес, моля свържете се с нас на::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
  Whatsapp сега: +639451256230

 6. Michelle казва

  АЗ СЪМ МИШЕЛ: ТОВА Е МОЯТА ПРИЗНАТЕЛНА ПУБЛИКАЦИЯ НА Д-Р ОГЮНДЕЛЕ, ИСТИНСКИ ЗАКАЗВАЧ, КОЙТО МИ ВЪРНА СЪПРУГА МИ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА С ЛЮБОВНОТО СИ ЗАКЛИНАНИЕ, ТОЗИ МЪЖ ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ВЪВ ВРЪЗКАТА, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НЕГО В WHATSAPP ИЛИ ТЕЛЕГРАМА: +27635883644 . МАГИЯТА МУ Е БЕЗОБИДНА.

 7. Tommy казва

  МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ:
  Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

 8. Samantha Gray казва

  Добър ден съм Саманта Грей:
  Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

 9. Daisy Ross казва

  Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

 10. Lisa Romano казва

  Това е моят знак на признателност към д-р Огунделе, велик човек от Йоханесбург. Никога не съм го вярвала, докато съпругът ми не се върна у дома, след като д-р Огунделе направи любовното си заклинание за мен. Тази публикация е за хора, които да ми помогнат, благодаря му и за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ. Свържете се с д-р Огунделе на неговия WhatsApp, Viber или Telegram: +27 63 883 6445. Този човек е толкова силен, че никога не съм вярвал.
  Забележка: д-р Огунделе има толкова много сили, за да лекува всякакъв вид човешки проблеми. Този мъж има силата да ви накара да забременеете, ако имате затруднения да забременеете. Сила да ви повиши на работното ви място, свържете се с него за всякакъв вид човешки проблем, използвайте мирни заклинания, за да намерите щастие.
  Лиза Романо.

 11. Rosa казва

  ТОВА Е МОЯТ РЕАЛЕН ЖИВОТЕН ОПИТ.

  През 2021 година съпругът ми напусна мен и сина ми заради друга жена. Моята депресия започна и животът беше труден за мен и сина ми. Миналия месец намерих данните за контакт на DR.OBA във вестника, видях публикация, в която някой също оценяваше добрата му работа, свързах се с него за помощ да доведе съпруга ми обратно. След 24 часа съпругът ми, който си тръгна преди 3 години, се върна при мен и сега сме заедно с повече любов всеки ден. Свържете се с DR. OBA на неговия номер в WhatsApp: +27 73 714 4115. И имейл: obaasolutiontemple@gmail.com.

  Роза Харисън

  От Белгия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече