Анна – поредното секси попълнение в екипа на Кирил Петков

0

Екипът на Кирил Петков има ново красиво попълнение от нежния пол, показва проверка на „Филтър“.

Анна Адамова е назначена за негов парламентарен секретар съвсем наскоро, в края на май, малко преди разпада в коалицията.

Адамова не случайно попада в най-близкия кръг на примера. От 2016 година тя работи в Българския център за нестопанско право на длъжност програмен директор. Неправителствената организация е част от мрежата на Джордж Сорос у нас и получава финансиране от Америка за България. Този факт е отразен коректно на сайта на центъра. Иначе организацията работи за развитието на гражданското общество и доброто управление в България.

 За Адамова се знае малко от няколко нейни медийни участия. Досега не е имал достъп в политиката и властта, освен с участието си в парламентарните комисии за развитие на неправителствения сектор. Тя обаче бързо се адаптира към новата ситуация, твърдят колегите й в Министерския съвет. Била е един от буферите между Петков и министъра на регионалното развитие Гроздан Караджов във времето, когато спориха за парите на пътници фирми.

В министерски съвет веднага започнали да се шегуват, че парламентарната секретарка на Петков ще разбуни духовете, защото началникът на кабинета му Лена Бориславова държи да има пълен контрол над всичко, включително и личните отношения на премиера с подчинените му. В случая обаче Адамова била одобрена на поста лично от Бориславова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече