Бойко Борисов изпраща първолак тази есен

0

Първолаче ще има на есен в дома на бившия премиер Бойко Борисов. Лятната ваканция е в разгара си, но вълнението от предстоящото прекрачване на училищния праг вече обхванало семейството на политика. Разбира се, най-любопитен към новото предизвикателство е по-големият внук на политика – Бойко.

Кръстеният на дядо си малчуган подлежи на задължително училищно обучение и през тази година е първолак, тъй като в края на януари навърши 6 годинки. Според една от плъзналите версии в Банкя момченцето отдавна било записано в елитно частно училище в Софи. Друга мълва носи, че внучето на лидера на ГЕРБ ще се обучава в родния му град, където и самият той е завършил образованието си.

Далеч от школските вълнение е по-малкото братче на бъдещия първолак – Иван. Наскоро по-малкият внук на Борисов стана на четири годинки. Любопитна подробност е, че Иван също като дядо си е роден на 13-то число, но през един месец разстояние и разлика от 57 години.

Рожденият ден на хлапето Белязан с градинско тържество в семейната къща на бившия министър-председател в курортния град. Самият Бойко Борисов никога не пропуска рождените дни на внуците си и винаги ги изненадва с интересни подаръци. За украсата на двора се грижи майката на двете момченца – Венета. За четвъртия рожден ден на Иван майка му го изненадала с рисувани изображения на забавни смърфове, които над 60 години са хит сред децата. По-малкия внук на Борисов проявява интерес към музиката също като бившия премиер, който още като ученик опъвал струните на китарата.

Малчуганът вече свирил на акордеон, а заедно с батко си били истински голмайстори на домашното футболно игрище.

Източник: в. „Минаха години“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече