Каката на Бойко стана на 66

0

Юли месец е пълен с празници за бившия премиер Бойко Борисов. Четири дни след като вдигна градинско тържество на по-малкия от двамата си внуци Иван, който на 13 юли стана на четири годинки, лидерът на ГЕРБ празнува рождения ден на една от най-важните жени в живота си – сестра си Красимира, писа „Ретро“.

 Лекарката е родена на 17 юли и е същата зодия като второто внуче на Борисов – рак.  Тя навърши 66 години, а личния си повод отбеляза в тесен семеен кръг. Традиционно д-р Красимира Иванова обича да събира край трапезата сина си, снаха си, трите внучета, както и брат си Бойко, племенницата Венета и нейното семейство.  Въпреки че вече има и възраст, и стаж, за да се отдаде на заслужена почивка, докторката няма намерение да се отказва от благородната си професия и ще продължи да се труди все така неуморно. 

Сестрата на Борисов е дългогодишен ръководител на отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница Света София и в ръцете и са проплакали хиляди бебета. Само през изминалия месец юни тя участва в раждането на 177 деца, от които 57,  сред тях и 5 двойки близнаци са били поставени под наблюдение в нейното отделение.

При доктор Иванова са раждали редица родни знаменитости, а всичките й пациенти, независимо от обществения си статус, категорични че тя е ненадминат професионалист и изключително сърдечен човек.

 От медицината сестрата на Бойко Борисов не се отказа дори в най-преломния момент в своя живот – изключително сложна операция на мозъка, при която е бил отстранен тумор във Военномедицинска академия през 2012 година.

Макар че е под светлините на прожекторите от зората на политическата кариера на своя брат за нейното семейство не се знае почти нищо. Синът й  Димитър е на 42 години и е горд баща на три деца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече