Масон ли е Асен Василев?

0

 Асен Василев от години носи мистериозен пръстен на дясната си ръка, а в социалните мрежи мнозина смятат, че става дума за масонско бижу, писа „Ретро“.

Аксесоарът е изработен от благороден метал, а върху него са гравирани три ленти, които вероятно притежават тайнствена символика, с която е запознат само собственикът на пръстена.

Пръстен е характерният отличителен белег на представителите на масонските ложи по цял свят. Смята се, че има особено значение на кой пръст е сложен пръстена. Както го носи Василев – на безименния пръст на дясната ръка, бижуто е свързано с Аполон и слънцето. Асоциира се с емоциите и сърцето, привлича късмет, богатство и любов в живота.

 Не е изключено съпредседателят на „Продължаваме промяната“ да е част от масонска ложа, тъй като неотдавна стана ясно, че Василев е добър приятел на академик Румен Ралчев, който е велик приор на Ордена на рицарите тамплиери у нас. Първоначално в публичното пространство бе изтекла информация, че навремето двамата дори са имали общ бизнес, но в последствие Ралчев еднолично разсея този слух.

През миналата година излезе информация че президентът Румен Радев също е член на масонска ложа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече