Тошко Йорданов „разкости“ Лена със скандални разкрития

0

От „Продължаваме Промяната” обвиняват „Има такъв народ”, защото иначе трябва да признаят, че са допуснали много грешки. Това каза в ефира на Нова телевизия председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

„Ние, като управляващи, по начина, по който работихме, с какво помогнахме в кризата? Направиха се сумати грешки, които рефлектират върху живота на всеки един от нас. От ИТН се опитахме да направим каквото можем, бяхме обвинени, че сме вътрешна опозиция и враг номер 1. Така говорят, защото иначе трябва да си признаят, че са некадърни, че са взимали грешни решения и ние сме били прави. Мога да извадя факти за нашето твърдение, те не могат за тяхното”, каза  Йорданов.

„Два закона паднаха в Конституционния съд, това е позорно. Ние сме законотворен орган. Лена звънеше вечерта на Ива Митева, направо пищеше заради точка от закона за КЕВР. Имаше закон за КПКОНПИ още януари и девойката Лена тръгна да го променя. Ако казваш „Да, шефе, твоите чорапи миришат най-добре“, ти си добър коалиционен другар, ако им посочиш грешките, се случва това, което с нас. Лена издъни парламента сама, което е капак на унижението.“, каза Тошко Йорданов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече