Вече не се крият: Киро и Лена се държат за ръка в МС

1

Бившият премиер Кирил Петков съвсем прекрачи границите на излизане от Министерски съвет. Очевидно обезумял, че сдава властта, Петков потърси утеха и хвана за ръка шефката на кабинета му и негова любовница Лена Бориславова.

Това стана, докато двамата се качваха по стълбите към втория етаж на сградата на „Дондуков“ 1. Малко по-късно те излязоха заедно през главния вход.

На кадъра, направен от фоторепортер на БНТ, ясно се вижда как двамата вървят, хванати за ръка. 

Очевидно осъзнал грешката си и това, че е наблюдаван от журналисти, секунди по-късно Петков пуска Бориславова и двамата леко се дистанцират един от друг.

Припомняме, че агенция ПИК публикува шокиращо видео на Петков и Бориславова, което ясно показва, че двамата имат интимни отношения, въпреки че Киро е женен и има три деца, а Лена е сгодена за бившия шеф на парламента Мирослав Иванов. На публикуваните от ПИК кадри се вижда как двамата посещават тайна любовна квартира. Докато Бориславова отключва вратата, Петков бърка под полата й с ръка.

1 Коментар
  1. Стефанова казва

    Стига с Нинова сте ни занимавали.Разбрахме,че това е една жадна за власт жена и лъжкиня.Не блести с ум.Дайте и само да коли и беси.В БСП има много умни и интелигентни млади хора.Ами сменете я най-после.Захвърлете я в кошчето за смет стига е петнила Партията Ви!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече