Гръмнало, та ги събрало: Ива Николова стана пиар на Стефан Янев

0

Журналистката Ива Николова, която напусна агенция ПИК и която се очакваше да се пенсионира, щяла да потърси друго продължение на кариерата си, разкриха за filternews.bg два независими един от друг източника.

Бившата преводачка на Пушкин, Есенин и Евтушенко вече има годините, за да се отдаде на заслужен отдих, но очевидно не се чувства уморена и търси нови житейски предизвикателства. За мнозина може да е изненадващо, но Николова почти сигурно ще стане един от най-близките хора до бригаден генерал Стефан Янев, който учреди неотдавна партията „Български възход“. Устатата габровка е гласена за негов пиар.

Това със сигурност ще хване за гушите мислещите симпатизанти на бившия служебен премиер, ако са останали такива в партията му. Николова е една от най-хейтваните журналистки в социалните мрежи и ще бъде щета за Стефан Янев, който е толкова незабележим като политик, че няма да е изненада, ако не влезе в парламента.

Искрата между Николова и Янев очевидно е припламнала по време на интервю за агенция ПИК – единственото, което бригадният генерал е дал през последните два-три месеца. Интервюто с удобни въпроси трябваше да направи реклама на новоизлюпения политик, но даде обратен резултат. Вече хората са твърде мнителни и лесно лъсват всякакви нескопосни опити да се напудри някой умишлено или умишлено да бъде ударен друг в медиите, смятат независими анализатори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече