Край на семейната идилия? Корнелия зарязана от мъжа си на Бузлуджа

0

Трудни времена са застигнали Корнелия Нинова не само на политическото поле, но и на личния фронт, доверяват близки до лидерката на БСП социалисти. От години насам бившата икономическа министърка не се е появявала публично в компанията на съпруга си Митко, писа „Ретро“.

 Той не е я придружи на традиционния събор на червените на Бузлуджа, който се състоя миналия уикенд. Митко не застана до жена си на легендарната поляна, а паметливи бесепари припомнят, че досега не е пропускал да присъства на мащабното събитие. Мероприятието, което за първа година регистрира „мижав интерес“ и успя да събере едва около 8000 привърженици, а когато начело на партията бяха Георги Първанов и Сергей Станишев, напливът достигаше до 100 хиляди, не беше уважено и от сина на Нинова. Рафаел не се е прибирал при майка си от Америка в продължение на три години и половина.

Близки до личния свят на Червената дето лидерка споделят, че в последно време семейната й хармония била силно нарушена, а проблемите в политиката неминуемо се отразявали на отношенията със съпруга. Припомняме, че  Митко работи като експерт в Лукойл и не обича да бъде под светлините на прожекторите, но във важни за жена си моменти винаги е заставал до нея.

 В края на август семейството на Нинова ще отбележи 32-годишнина от брака си. През дългогодишния си брачен стаж шефката на БСП е признавала, че само веднъж са били на косъм от развод, когато тя е била директор на Булгартабак, а позицията й навлякла десетки проблеми. Тогава изживяла две кошмарни години, в които я разкарвали по съдилищата, разбивали колите и апартамента им, получила здравословен проблем и с Митко не се разбирали. Макар да напуснал тогавашната си работа, за да бъде до нея, тогава той й поставил ултиматум да избира между семейството и работата.

Дали сега Нинова не изживява подобна драма, чудят се знакови социалисти от партията. Интересна подробност е, че за първа година на Бузлуджа Корнелия не беше удостоена и с присъствието на родната си майка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече