Пиар на Стефан Янев? Ива Николова се върна тайно на работа в ПИК

0

Топ перото на ПИК Ива Николова се върна тайно на работа, разкри източник на Narod.bg, запознат със случващото се в редакцията. Според информацията Николова отказала да се пенсионира, каквато била първоначалната ѝ идея.

Засега брюнетката няма да се появява по официални събития, за да не се шуми около промяната в нейното решение да сложи край на професионалната си кариера.

Преди две седмици дойде новината, че Ива Николова ще се раздели с „ПИК“, а молбата й за напускане вече била разписана. Тя не разкри каква е причината за раздялата.

Журналистката през годините работеше във вестниците „Новинар“, „Политика“, ТВ „Европа“, ТВ7, NBT, сайтовете „Блиц“, „ПИК“ и др.

Била е кандидат-кмет на Габрово от Синята коалиция през 2010 г. В последните години, като лице на „ПИК“ и „ПИК ТВ“, Николова стана популярна с агресивните си сензационни материали и с постоянно присъствие на всички ключови брифинги – около Ковид кризата, парламента и др.

Пред колегите си в парламента Николова сама сподели, че повече няма да се занимава с журналистика, но сега очевидно е преживяла катарзис и промяна на плановете за своето бъдеще, завърши информаторът на Narod.bg.

Припомняме, че преди седмица се завъртяха слухове, че Ива Николова ще е пиар на партията на Стефан Янев „Български възход“. Оказва се, че тези писания са далеч от истината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече