В емоционална изповед: Дъщерята на премиера Гълъб Донев разкри какъв е той извън политиката

0

Единствената дъщеря на премиера Гълъб Донев – Габриела, направи емоционално откровение, посветено на баща й, в което разкри какви са техните отношения и какъв е извън политиката той.

Щерката на служебния министър-председател е публикувала изповедта си в социалните мрежи няколко месеца преди татко й да застане начело на държавата по повод неговия рожден ден. „Баща ми на 55. Голямо число. Той винаги е бил нещо като Ин и Ян за мен. Две части, антиподи, които живеят в едно цяло. В едната част е публичният образ, който сякаш повече от 20 години търпи развитие, но не и промяна. Това е тате в костюма, с който аз толкова съм свикнала, с който сякаш се е сраснал. В един момент в детството ми толкова бях запомнила тате с костюм, че в редките случаи, когато обличаше ежедневни дрехи, сякаш не беше той. Но това е са- мата истина. Работата за него е страшно важна и това е напълно разбираемо“, споделя Габриела и продължава разказа си.

„Баща ми е до болка изпълнителен и лоялен. Вечно отговорен за нещо, дори понякога дразнещ.  Другото му лице е в личния живот.  В него той е домошар, обича да готви, обича да градинарства, обича, не – обожава кучетата. Малко би било да  кажа, че е най-добрият баща на света. Не мога да си представя дъщеря да има по-здравословна връзка с баща си. Той е рамо, на което да се опреш, гръб, на който да полегнеш. Баща ми е родител, с който лесно можеш да се посъветваш. Може би най-много оценявам, че не ми се е натрапвал. Позволил ми е да бъда толкова различна от него,  да бъда себе си и винаги ме е подкрепял, а това е безценно“, разкрива непознатата същност на Донев неговата единствена дъщеря.

„От миналата година баща ми е и дядо. И въпреки малкото време той е успял някак си да се внедри в живота на сина ми. Имат своите малки ритуали. Например да седят тримата с дакела пред прозореца и да си говорят разни неща. И това може да продължи вечно, ако не ги прекъснеш. Не знам какво си говорят, но знам, че един ден когато Роби порасне, ще оцени тези малки разговори. Бъди здрав, тате! Благодаря ти за всичко, което си за мен! Обичаме те“, завършва изповедта си Габриела.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече