Зетят на Гълъб Донев – богаташко синче, а сватята му секси мацка

0

Със заможна фамилия е на път да се сроди служебният премиер в правителството на Румен Радев – Гълъб Донев. Собствена бизнес империя върти семейството на проекто зетя на политика – Тери Фолев, с когото живее и от когото има син на име Робърт, единствената му дъщеря Габриела Донева, научи ПИК. 

Стериан, както е истинското име на рали пилота Тери Фолев, също е едно дете на своите родители – Гинка и Румен Фолеви.

Фамилията се оказа доста популярна из Пловдивския регион, където основно е съсредоточен бизнесът й. Сватът на Гълъб Донев участва като собственик или съдружник с брат си Георги Фолев в десетина фирми.

Чрез тях семейството упрявлава широк спектър от търговски дейности – внос и износ на всякакви стоки, посредничество и представителство на българсаки и чуждестранни физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, транспортна и консултантска дейност и др.

Чрез една от фирмите си „Фоли Инвест“ сватовете на Гълъб Донев инвестират в жилищни и търговски обекти, и в строителство на офис сгради. Работните им проекти се осъществяват предимно в Пловдив и София, както и в някои от най-известните български курорти – Пампорово, Чепеларе, Велинград. Семейство Фолеви досега успешно са реализирали над десет проекта с големи и средни по обем инвестиции – няколко жилищни сгради в Пловдив, Пещера, на язовир Батак и две бизнес сгради с магазини под Тепетата.

Сватовете на Донев са построили също един от най-атрактивните комплекси в Чепеларе – вилно селище „Родопски къщи“, разположено в близост до ски лифта. В дългосрочен план са закупили и необходимите парцели за проектирането и изграждането на хотелски комплекси в Пампорово и Велинград.

Чрез една от другите си фирми пък родителите на Тери Фолев успешно се представят на пазара на спортни стоки чрез бранда, който е синоним на мощен трактор с верига. Във верига из цялата страна е прераснал той от 1997 г. насам, от когато продават обувки и аксесоари онлайн на няколко световни бранда.

На този етап изглежда, че зетят на Гълъб Донев няма афинитет към бизнес империята на родителите си. Те се гордеят, че синът им е завършил „Aston University“, дори лично са пътували до Бирмингам за дипломирането му преди пет години.

Въпреки дипломата му, след която има всичките знания да бъде в помощ на семейния бизнес, страстта на Тери засега са бързите скорости. 

Румен и Гинка Фолеви в компанията на сина си Тери и премиерската дъщеря Габриела

Сем. Фолеви на дипломирането на Тери в Бирмингам

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече