Мъжът на Нинова фучи с чисто ново гъзарско ауди

0

Мъжът на Колнелия Нинова  – Митко Нинов, бе засечен да шофира чисто нова кола Ауди А8. Фоторепортери на ПИК го сгащиха на бензиностанция, където бившият директор в петролния гигант „Лукойл“ беше спрял. Елегантният мъж в костюм влезе в бензиностанцията, за да плати на касата, като преди това грижливо изхвърли боклук в кошчето до входа.

Ако е на семейството, луксозното Аууди най-вероятно е изпразнило 6-цифрена сума от семейната сметка на Митко и Корнелия, коментират запознати с пазара на автомобилите у нас.

 Мъжът на червената лидерка и доскорошна министърка на икономиката, е засечен да вози на предната седалка на баровското Ауди непозната руса хубавица.

Миналата година стана ясно, че съпругът на Нинова вече не е директор в „Лукойл”. 55-годишният Митко Нинов дълго време беше шеф на дирекция „Развитие и експлоатация”, но постът понастоящем се заема от негов колега, показва справка в сайта на компанията.

Докато беше началник в мощната компания за горива, Нинов получаваше драстично по-висока заплата от социалистката, която достигаше 30 хиляди лева. Благодарение и на нея те успяха да изучат сина си в един от най-скъпите университети в САЩ, като за обучението му са дали над 240 хиляди долара.

Откакто влиза в „Лукойл”, не без помощта на близкото приятелство на Корнелия с боса на българския клон на „Лукойл” – Валентин Златев, Митко винаги е работил в лъскавия централен офис на фирмата на столичния бул. „Тодор Александров” 42, където редовно паркираше беемвето си за 50 хиляди лева, докато жена му медийно съчувстваше на бедните и онеправданите.

Шеметната кариера на завършилия за математик Митко Нинов започва през далечната 1998 г., когато той е митничар по времето на Иван Костов. По-късно, вече набрал опит, мъжът й си прави фирма „Интер проект 3”, която развива консултантска дейност. Преди да се изстреля до високите етажи на „Лукойл”, той прехвърля бизнеса си на роден милионер, известен със своето „Бентли”, който е близък приятел на червеното семейство.

Митко не е ангажиран с делата на жена си, въпреки че я подкрепя присъствено на всички партийни сбирки и митинги. На 31 август двамата ще отпразнуват 32 години от сключването на брака си. Корнелия и съпругът й са израснали през няколко къщи в Мизия, но се откриват едва като студенти в СУ. Той е с 2 години по-голям от нея и учи заедно с кака й Руми. Именно сестрата на шефката на БСП ги запознава на студентски купон, след което двамата набързо вдигат сватба и стават родители на син Рафаил, пише в. Ретро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече