След 3 години отсъствие: Нинова разходи сина си в Мизия, да покаже, че не са скарани

0

След почти три години отсъствие от родината синът на Корнелия Нинова благоволи да се прибере при майка си, писа Ретро.

Рафаел, който от студент се е установил в Америка, се е върнал преди броени дни в България и отишъл на посещение в родния край на Нинова.

В Мизия шефката на БСП и наследникът й се появили не само да посетят роднините си там, но и да присъстват на веселбите покрай ежегодния градски събор. Сред насъбралите се на площада хора Нинова триумфирала в компанията на Рафаел с гордост и не спряла да го хвали пред познати и непознати, усмивката не слизала от лицето й. Целта на визитата им била местните да разберат, че между майка и син всичко върви по мед и масло и няма напрежение, защото в последно време тръгнали слухове, че си изпокарали.

С огромна радост гостът бил посрещнат и от своите баби – Маргарита и Дафинка, майки на Корнелия и на мъжа й Митко. Въпреки радостта си, те се разочаровали, че и този път внукът им дошъл сам и не им е довел снаха. Рафаел, който първо бе анализатор в една от най-големите банкови институции в света „Голдман Сакс“ в Ню Йорк, а после продължи кариерата си като учен и преподавател в университета „Станфорд“, бил посветен изцяло на работа си и нямал никакво време за личен живот. През юни той навърши 29 години, но все  още не е срещнал жената на живота си, с която да свият семейно гнездо. В момента Рафаел работи над създаването на изкуствен интелект заедно с други свои колеги в Щатите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече