Гадателката на Берлускони: ПП ще седне с ГЕРБ на масата, нова формация на следващите избори

0

„Първа политическа сила ще бъде ГЕРБ. С много малка разлика втори ще са ПП. ДПС се връща на 3-та позиция, а БСП ще остане със съвсем малка разлика след него. ДБ също влизат в парламента. ИТН ще влязат може би в последния момент.“ Това прогнозира Теодора Стефанова, позната като гадателката на Силвио Берлускони, в ефира на „NOVA“.

Тя посочи, че „Възраждане“ е една от трите стабилни партии  – заедно с ГЕРБ и ДПС – в които няма да има промени.

„Една пария е под въпрос да влезе в НС, но е важен фактор – това е партията на Стефан Янев“, смята гадателката.

„Никой няма да може да състави правителство“, каза още тя, но подчерта, че ще има широка коалиция за съставяне на правителство, а ПП ще седне с ГЕРБ на масата. Гадателката обясни, че Бойко Борисов няма амбицията да се върне като министър-председател и ще е като Берлускони. 

„Ще има мъж и жена, кандидати за министър-председател. Съвсем нови, няма да бъдат тези, които са на предишните избори и в сегашното правителство, което си отиде“, посочи Стефанова и подчерта, че не е задължително да са от първата партия.

„Ще седнат всички заедно на масата, този път ще има един смирен тон, ще са по-диалогични. Това ще го видим всички“, допълни тя и прогнозира, че за диалогичността голяма роля ще изиграят президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

По думите й двамата лидери на ПП ще разделят пътищата си, а правителството няма да издържи дълго и още през пролетта е възможно да има вот на недоверие.

Според нея на другите избори за първи път ще видим една нова партия – центристка. Тя ще се углавява от  мъж и жена.

„Мъжът ще бъде в изпълнителната власт. А жената ще бъде в парламента. Това ще бъде новият проект, новите лица, които ще издържат малко повече от това, което ще се сформира сега“, заключи Теодора Стефанова.

Годината на България ще е 2025, каза още тя.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече