Евтина пиеса: Ива Николова опитала да се внедри като „троянски кон“ в партията на Янев

0

Острието на близкия го ГЕРБ сайт ПИК – Ива Николова, е изиграла позьорски номер с новината, че уж се пенсионирала и напускала журналистиката, за да може да се внедри като агент в екипа на ген. Стефан Янев и неговата партия „Български възход“, разкри Narod.bg от очевидец в редакцията.

Бойната репортерка никога не е напускала работа, цялото нещо беше номер, за да може да започне уж на чисто в партията на Янев.

Целта беше да снася информация към сайта от кухнята на случващото се при Стефан Янев, затова изигра тая пиеса с „напускам журналистика“. Даже се е стигна до разговор с генерала, който на косъм щеше да я вземе в щаба си.

Ива, обаче, се издъни, като поиска 5000 лева заплата, каквато лидерът на „Български възход“ не можел да ѝ осигури, затова Стефан Янев сложил точка на пазарлъците, отсече източникът на Narod.bg.

През цялото това време – от края на юли, когато обяви, че уж напуска ПИК, Ива не е спирала да ходи на работа, само дето я покриха и вече не стъпва по събития, обясни нашият редакционен източник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече