Жените на Кирил Петков го изоставиха  

0

Линда забегна в родната Канада, явно ѝ е писнало от изневерите на мъжа ѝ

Малко повече от месец преди изборите жените на Кирил Петков го напускат, а партията му изглежда пред разпад.


Само за седмица от борда на „промяната“ изхвърчаха главната пиарка Диана Дамянова, любовницата и шефка на кабинета Лена Бориславова, ключовата депутатка и основателка на ПП Яна Балникова.

Съпругата на Петков – Линда, пък многозначително обяви в социалните мрежи, че се е прибрала в родната Канада заедно с децата.
Наглед няма връзка между тези сюжети. Обясненията на дамите обаче изглеждат повече от неправдоподобни. Диана Дамянова – бивша пиарка на „Лукойл“, си тръгвала, за да „даде път на младите“?!

Стандартна версия, която обикновено прикрива личностна междуособица.
В прочувствен статус във фейсбук Лена Бориславова проплака, че е жертва на лична атака от страна на медиите. Не искала цената, която тя плаща, да се пренася върху партията.
Яна Балникова излизала от политиката по „лични причини“. Ето защо трябвало да се търси нов водач на листата в Габрово. Нищо, че той вече е намерен – предателят от ИТН Радостин Василев-Гела, писа „Ретро“.

За абдикацията на Линда можем само да се досещаме – очевидно ѝ е писнало от изневерите на Кирил. Решила е все пак да съхрани останалото ѝ достойнство.
Кирил Петков остана сам, в пълната власт на Асен Василев и семейство Лорер, които очевидно са взели властта в партията. Не е трудно да предположим, че именно те са в основата на женските бягства от ПП. Всички гореизброени дами им пречеха, тъй като в един или друг период си присвояваха правото да контролират експремиера, да му налагат кадрови назначения и да предопределят управленските му решения.

В момента на Кирил Петков му остана само татко Петко. Стигна се дотам парламентарният шеф на групата им Андрей Гюров директно да посочи Асен Василев като кандидат на „промяната“ за премиер. Не е трудно да предположим, че Киро ще последва жените си и ще напусне оперативната политика веднага след изборите на 2 октомври. Особено ако – както се очертава, ПП остане втора или даже трета. Дамите напуснаха, остават, хм… ония, които само се изживяват като такива.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече