Нервен срив: Лена се отказва от политиката заради тежка депресия

1

В навечерието на предизборната кампания Лена Бориславова изненадващо обяви, че няма да присъства в депутатските листи на „Продължаваме промяната“, макар тя да е от знаковите лица на партията.

Бившата говорителка на експремиера Кирил Петков сподели, че се оттегля от политическия живот в публикация в личния си профил във фейсбук, а от думите й си пролича че е силно накърнена от опетняването на името й покрай скандалите с пикантен привкус, в които бе забъркана през последните месеци. Хора от обкръжението на юристката издават, че причината да напусне политиката, само  след половин година стаж е, че личният й живот и психиката й са пострадали сериозно. От няколко месеца насам Борислава не се чувства в кондиция дори в здравословен план. Силният стрес и множеството атаки са я докарали до нервен срив. Скандални снимки и видеоклипове, на които се виждат интимностите им с Кирил Петков, повлияли пагубно на личния й живот. Неотдавна „Ретро“ разкри, че Лена  дори развалила годежа с дългогодишния си партньор Мирослав Иванов, след като се заговори, че има връзка с лидера на ПП. Запознати разкриват, че отношенията със семейството й и родителите на Иванов също били тотално влошени и Бориславова загубила тяхната подкрепа.

Караниците на Лена с най-близките й я  разстроили до краен предел и тя решила, че е по-добре да жертва кариерата си в името на личния си живот, преди да е станало твърде късно.

Амбициозната брюнетка с диплома от Харвард сама поискала да я оттеглят от листите на партията. Според хора от ПП обаче, тя била премахната от кандидат депутатските листи по настояване на Асен Василев и Даниел Лорер, тъй като имиджът й вредял на партията. Най-доволна от отстраняването на Лена, била съпругата на Кирил Петков – Линда. Сладкарката отдавна поставяла ултиматуми на мъжа си да се отърве от своето фаворитка. Лена и Линда неведнъж влизат в остри схватки, от които си пролича, че между тях има силна нетърпимост, макар да се преструват публично, че уж всичко е наред.

1 Коментар
  1. Гунчо казва

    Лена ЛБТИ общността се надява на твоята подкрепа не ги изоставя в този момент !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече