Щерката на Бойко Рашков мистериозно напусна съда

0

Илиана – единствената дъщеря на Бойко Рашков, вече не е част от съдиите в Софийския градски районен съд. Щерката на бившия вътрешен министър работеше в наказателното отделение, но отскоро името й не присъства в списъка с практикуващите там магистрати, показа проверка на „Ретро“.

Дали Рашкова доброволно е напуснала, или причината е по-различна, колегите и не смеят да коментират.  Някои смятат, че е възможно да е решила да има второ дете, тъй като с втория й мъж Мартин са заедно от скоро.

От предишната си връзка Илиана има една пораснала дъщеря която е на 16 години.

 Дъщерята на Рашков, детето й и вторият й мъж живеят в супер луксозна къща само на няколкостотин метра от неговия скандален палат 12 тоалетни в подножието на Витоша. Тя се е установила в района преди няколко години и на практика е съседка на родителите си. Но странно е как дъщерята на имотния крал Бойко Рашков се е сдобила първо с богаташкия парцел, а по-късно и с луксозно построения палат.

Справка в Имотния регистър показва, че на 30 септември 2011 година, тогава 31 годишната Илиана купува 500 квадрата парцел на улица „190“ номер 6 в местността „Американски колеж“. Не е ясно каква сума е броил юристката за парцела, но бърза справка в сайтовете за имоти показва, че в квартал Младост панелките по онова време са се продавали за около 900 евро на квадрат. Във всички случаи само парцелът в  скъпарския квартал струва минимум 300-400 хиляди лв.

Видно от данните в Имотния регистър е, че Рашкова купува имота освен с лични средства и с ипотека, чиито параметри не са известни. Само три години и един месец по-късно щерката на  екс вътрешния министър погасява всичките задължения и имот става изцяло неин. През 2015 година строежът е завършен и Илиана се нанася в палата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече