ГРЪМ: Деница Симеонова от ПП – героиня в клипове за възрастни

1

Страховит слух тресе Враца от няколко дни, твърди местният сайт Булнюз.бг.

Според мълвата в града има мъже, които притежават видеоклипове от миналото на Деница Симеонова от „Продължаваме промяната“, която тогава не е била толкова смирена, както в наши дни.

На кадрите врачанката се раздавала като героиня на Ксавиера Холандър в малка уличка край канал в Амстердам.

Говори се, че интересните записи ще бъдат пуснати по време на предизборната кампания, за да могат избирателите да добият в дълбочина представа за разнообразните умения на новоизлюпената политичка.

Деничка, която даде прякора Просто Киро на Кирил Петков отново ще води врачанската листа на „Продължаваме промяната“ за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Повече от сигурно е, че ако тези видеоклипове видят бял свят, това ще бъде краят на нейната кратка и също толкова смешна политическа кариера.

Малцина знаят, че Симеонова е ходила при предишния шеф на НАП Румен Спецов, за да поръча спешна ревизия на свой враг. На въпрос защо да го прави, тя отговорила, че посоченият журналист трябвало да бъде изчегъртан, за да не я прави повече за смях в обществото.

1 Коментар
  1. Георгиев казва

    Голям прас, че си го е набутала по дупките, та нали са за това?! По-недостойно е да си направил запис и с него да изнудваш. Още по-недостойно е да си журналист и да правиш това.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече