Гонят Линда от България (Канадката си изпусна нервите и си „показа рогата“

0

Жертва на атака в последните дни е съпругата на Кирил Петков – Линда.  Повод да бъде нападната  от потребители в социалната мрежа стана прибирането й в родната Канада по-малко от месец и половина преди парламентарните избори на 2 октомври, писа „Ретро“.

Острите коментари за сладкарката очевидно не й  се понравиха и тя за първи път си позволи да си „покаже рогата“ и да използва по-груб тон, опитвайки се да се защити от нападките.

„По-добре си стой на острова. България не е за теб“, пише потребител с име Миглена Величкова на английски език към бившата премиерша. „Живея в България от 15 години… Говори за себе си.“, отговаря заядливо Линда. Спорът продължава и врагинята отвръща: „15 години не стигат да си гражданин на България. Ненаймо (градът,  от който е родом Петкова в Канада), повече ти подхожда „. „По-добре се огледай дълго и внимателно в огледалото и се запитай защо има толкова много лоша енергия в аурата ти и защо изпитваш нужда да я прехвърлиш на щастливи хора“, брани се Линда.  „Не става въпрос за лоша енергия, скъпа Линда. Научи си уроците и стой, където принадлежиш! Камъкът си тежи на мястото. Никога няма да бъдеш добре дошла в България и никога не забравяй, че ще бъдеш вечно просто чужденка“, пише още Миглена. „Добре дошла съм в България. Тя е моят дом“, завършва Линда.

Тъкмо взела глътка въздух от спора се появява и нов дразнител, в социалните мрежи. „И ти и съпругът ти не сте желани в България“, пише той. Линда отново не си затрайва и пише: „Хахахахаха!  В грешка си!“.

Припомняме, че Линда идва да живее в България през 2007 година, когато се ражда втората им дъщеря с Кирил. Въпреки че пребивава в България вече 15 години и обича да изтъква този факт, сладкарката все още няма български паспорт. Самата тя неотдавна призна за своето нехайство и сподели, че от мързел досега не е задвижила процедурата по издаване на българските си документи. Преди няколко месеца съпругата на лидера на ПП все пак успешно взе изпита си по български език, което е само едно от изискванията, ако човек иска да придобие българско гражданство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече