Стефан Янев в еуфория: Лили го нацелува на концерт в Пазарджик

0

Бившият служебен премиер Стефан Янев получи целувки и прегръдки лично от любимата си изпълнителка Лили Иванова, писа „Ретро“.

Лидерът на новоизлюпената партия „Български възход“ изгледа от първия ред концерта на примата на българската естрада в Пазарджик. На мероприятието Янев бе придружен от съпругата си Пенка и семейството си, а беше с част от своите партийни колеги. Те бяха взели ВИП местата с най-скъпи билети от по 100 лв. и през целия концерт пяха хитовете на Лили с пълен глас.

Ентусиазмът  им не остана незабелязан от звездата, която по време на изпълнение на песента „Предупреждение“ реши да слезе от сцената и да си доближи до публиката. Припявайки, Иванова се устреми директно към Стефан Янев, подаде му ръка и импулсивно го разцелува по двете бузи. Жестът на внимание от страна на примата докара до еуфория бившия премиер, който остана на крака до края на изпълнението й. Милият момент е бил записан на видео от колегите на Янев, като след концерта той сподели клипа в социалните мрежи и отправи щедри комплименти към примата.

„Заедно с Виолета Комитова, проф. Даниела Дашева и Кирил Колев бяхме гости на концерта на иконата на българската музика Лили Иванова в Пазарджик. Това беше истинско емоционално пътуване с всички нейни златни хитове“, написа Стефан Янев.

Хора от антуража на естрадната икона издават, че бившият министър-председател е изпратил огромна кошница с цветя в гримьорната на Лили. Тя се трогнала от подаръка и решила да изрази личното симпатиите си към политика.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече