ПП открадна песните,с които сините откриваха митингите си, за да даде старт на кампанията си

0

С хита „Вдигни очи“, песента, която в годините на прехода огласяше сините митинги, днес бе озвучена шатрата на „Продължаваме промяната“ в Пловдив, където харвардците дадоха старт на предизборната си кампания.

Това предизвика вълна от негодувание в социалните мрежи и взрив от телефонни обаждания в щаба на СДС. „Момичета и момчета, за да заприличате поне малко на СДС, трябва да създадете своя история и свои песни, да пълните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика!“, отговориха с гневна позиция от синята партия.

В Пловдив пред членове и симпатизанти на „Продължаваме промяната“, говориха съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев, както и Никола Минчев.

На първия ред на Промяната, които вадят като лайтмотив на кампанията си „битката със старите муцуни“ беше курдисан „младият“ кадър на партията Бойко Рашков.

„Днес сме изправени пред избора – между България на прехода и новата, променена България, към която вече направихме първата стъпка”, каза Петков и допълни, че вярва, че с подкрепата на гласоподавателите ПП ще довърши започнатото.

Пред нас имаше два пътя. Лесният беше да се съединим със силите на прехода, да им оставим тук-там някой отровен канал или хранилка и все още да управляваме. Но ние избрахме трудния. Защото е крайно време мафията да си тръгне от страната ни, а не нашите деца. Ще се борим за независима България, в която искаме да живеем и в която парите отиват при хората, а не при 8 фирми. Това е трудна битка и тя няма да стане за месец или година. Това, което трябва да направим на 2 октомври, с ваша помощ, е да си довършим работата. И няма да се откажем, колкото и да им пречим”, заяви Асен Василев.

Никола Минчев също призова към това избирателите да дадат възможност на ПП да „направи следващите стъпки”.

Под мотото „Да си довършим работата“, от „Продължаваме промяната“ символично дадоха старт на проявите си. Те откриха своята кампания сред хората в центъра на Пловдив.

„Вече вярваме, че имаме много ясни следващи стъпки, които трябва да направим така, че България да продължи напред. Младите хора трябва да имат бъдеще тук, а възрастните хора, които се надяват техните внуци да се върнат, надявам се да осъществим техните мечти и ще има просперитет и работни места точно за тях“, заяви бившият премиер Кирил Петков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече