Съпартийци на крака при Бойко Борисов да ги ожени в Банкя 

0

Бившият премиер кумува за пети път, венча журналистка и водача на младите гербери

Бойко Борисов ожени водещата на централните новини в частна телевизия Виолета Манчева  и председателя на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев. Гражданският брак е сключен в ритуалната зала в Банкя, а в края на септември младоженците ще се венчаят в Троянския манастир.

Освен че е ръководил церемонията в гражданското, Борисов е станал и кум на младото семейство, пише в. „Минаха година“. Бившият премиер сам провокирал  провокирал Виолета и Георг да направят сериозната стъпка в живота си след 4-годишна връзка.

Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен, пошегувал се Борисов е Георг и така го накарал най-сетне да вземе Вили за жена.

Това е петата двойка, на която Бойко Борисов кумува, откакто се появи на политическата сцена като премиер. През 2017 г. той влезе в сватбарската роля за бракосъчетанието на административния секретар на партията Цветомир Паунов и Моника Александрова, която по това време работи в централата на ГЕРБ. Както е известно, Борисов съветва своите подчинени и приятели да се женят и да създават семейства. Паунов и Моника се оженили под давлението на бившия премиер, но поставили условие – той да им кумува. Бойко се съгласил, но проблемът бил коя ще е кумата. Спрели се на пиарката на партията – небезизвестната Севделина Арнаудова. Тя пък се омъжи за Делян Димитров през 2015 г. Двойката мина под венчило с кум отново Бойко Борисов, а кума на сватбата им беше Моника Александрова. 

Четири години по-рано Борисов влезе в ролята на официален свидетел на граждански брак. Този път на сватбата на тогавашния си външен министър Николай Младенов и годеницата му Гергана Григорова. За първи път Борисов кумувал на известния тенисист Илия Кушев през 2006 г., когато той се ожени за Весела Томова, треньорка в Тенис клуб „Левски“. Кума пък беше Цветелина Бориславова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече