Лошо ченге: Бойко Рашков се намърдал в листите на ПП със секс компромат срещу Асен Василев

0

Появата на комунистическия следовател Бойко Рашков като водач на листа на ПП в Перник е сред скандалите в предизборната кампания.

Мнозина от симпатизантите на „промяната“ отчитат това като грешка и антипиар.

Не може служител на Тодор-Живковата милиция с неясно как придобити 19 имота да е лице на партия, която претендира за нов морал, недоволстват хората на съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев.

Източници на ПИК от депутатската група на ПП свидетелстват, че Рашков държи в ръцете си Асен Василев чрез секс компромат. По тази причина може да си прави, каквото си поиска и да се разпорежда в бившата управляваща формация.

Ставало дума за оперативен сигнал от службите, че ексфинансовият министър поддържа интимна връзка с друг член на правителството, като вероятно се визира културния министър Атанас Атанасов. Двамата били засечени в нелицеприятни пози по време на ваканция в български курорт чрез снимков и видеоматериал покрай друго разследване, свързано с националната сигурност.

Папката с компроматите отлежавала в чекмеджето на Бойко Рашков и Асен Василев бил наясно с това. Ето защо избираемото му място в листите на ПП било гарантирано.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече