Пострадала от наводнението жена попари пиар акцията на Петков, изгони го от къщата си с брутални думи

0

Второ любителско видео от посещението на бившия премиер Кирил Петков в карловското село Богдан се появи в социалната платформа ютуб. На него жена директно пъди съпредседателя на ПП и му казва, че не желае той да й помага за нищо, вече е „направил“ достатъчно.

БЛИЦ припомня, че вече се появи едно скандално видео от пиар акцията на Петков в село Богдан. В него бивш участник от фермата задава неудобни въпроси на политика и го пита как така им помага, като дори не се е изцапал, а просто позира пред наетия фотограф, който ходи рамо до рамо с него. 

Около 15 часа, съпредседателят на ПППП, придружаван от гард на НСО, отива към една от пострадалите къщи в селото. Малко преди да влезе през отворените врати, е посрещнат от домакинята, която изважда поредна количка с кал.

„Повярвахме ви, г-н Петков. Гласувах за вас! Това е истината, но ме излъгахте. Не искам никой да идва в дома ми. Не искам! С всичко ще се справим и по-хубаво ще го направим“, казва жената, изхвърляйки родовата си памет – военният костюм и заслуги на прадядо й, които са унищожени от бедствието

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече