Кон преби Корнелия Нинова

0

Конна езда потроши лидерът на БСП Корнелия Нинова, писа „Уикенд”.

Преди броени дни соцфурията бе изловена да куцука жално в столичен мол, където със съпруга си се отдала на предизборен шопинг по бутиците за кампанията. Куцането се оказало заради травма, която любимката на почти всички баби у нас получила благодарение на любимия си кон.
Животното, което Нинова държи в конна база край София и често язди за релакс, без да иска наранило господарката си и й причинило поредната травма. Нинова през годините преживя две катастрофи, шиниране на врата, ухапване от немска овчарка и вътрешно-партийни травми, но от конете не се отказвала, разкриват приближени до соцлидера. Животното, потрошило соцфурията, се говори, че е лично нейно и струва 5000 лв. и е от спокойна порода, но въпреки уменията си на седлото Нинова не успяла да се приземи добре след ездата и навехнала крака си.


Преди години лидерът на БСП яхна кобилата Майки навръх Тодоровден в село Мрамор, а огромното животно от фризийска порода не успя да докара на социалистката имиджа на волна ездачка. Причината – Майки е кротка кобила от впрегатна порода, напълно неподходяща за езда, извън манията на политици да се снимат с нея за пиар пред електората.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече