Пази Боже: Възраждане тикат неграмотна сервитьорка за депутат

0

Скандална дама, завършила средното си образование на 21-годишна възраст, но натрупала сериозен „километраж“ в различни мис-конкурси, се оказа трета в листата за депутати на „Възраждане“ в Бургас. Елена Гунчева, която бе депутат от партията в предишния парламент, но напусна парламентарната група след конфликт с председателя Костадин Костадинов, разкри коя е новата звезда на националистическата формация.

„Ето ви КАДРИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ: ЗВЕЗДЕЛИНА КАРАВЕЛОВА, в листата за Бургас, сервитьорка по професия, със средно образовавние. Тя ще ви „кове“ законите, народе! На КАДРОТО: конкурс „Мис Свети Влас 2016“, където въпросната участва“, написа Гунчева, като гарнира посланието със съответната снимка.

Оказа се, че Звезделина Каравелова е завършила средно образование на 21 години с неособено завиден успех от 4,28. Миската е имала връзка и с няколко видни представители на местния криминален елит, а злите езици я спрягат като особено близка до един от охранителите на братя Диневи. Тя е участвала в няколко конкурса за красавици, а според някои се е пробвала и за плеймейтка, но е била отхвърлена, тъй като тогава била едва 17-годишна.

„Възраждане“ са чест обект на упреци, че експлоатират низките страсти на необразованите прослойки у нас, както и че в редиците им липсва интелектуален капацитет. Така например, на мястото на Елена Гунчева в предишното Народно събрание депутат се оказа, че трябва да стане таксиметров шофьор. В крайна сметка това не се случи, защото Гунчева оттегли оставката, която бе подала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече