Топ 5 на бисерите срещу Фандъкова за детските градини

1

Макар напоследък да е потънала в лека забрава, Йорданка Фандъкова даде признаци на живот в последните дни и предизвика бурен гняв, най-вече сред родителите на деца, които нямат достъп до държавни детски градини и ясли. Столичната кметица най-отривисто реши да се похвали, че е започнала строителството на 3 нови детски градини и 1 ясла, с което вбеси потребителите в социалните мрежи.


При този недостиг на места за най-малките, въпреки че миналата година таксите за детските заведения бяха отменени, липсата на сгради продължава да е един от най-сериозните проблеми за всяко младо семейство. И съвсем резонно гневът срещу Фандъкова под публикацията-хвалба отново се отключи.

• „Браво, страшни сте. С тези темпове след 20 години ще решите този вече 20-годишен проблем. Пак за Вас ще гласувам“.
• „Страхотно! 13 детски градини за 13 години кметка“.
• „Супер. Щото „няма“ парцели, бутнахте съществуваща детска градина, децата набутахте в апартаменти и физкултурен салон, и на нейно място построихте тази. Няма пари, няма пари ама за шефа на партията има пари да купува палати в БарЦелона. Измамна паплач“.
• „Много мило. Заслужавате още един мандат“.
• „При нас в Хасково проблеми колкото щеш, но поне яслите са безплатни, благодарение на Киро и Асен – и ги има. Избирайте си по-добре кметовете, бе софиянци“.

1 Коментар
  1. Софиянец казва

    Ако нямаше такова масово преселение на селтаци в София, този проблем нямаше да съществува. Ами че кой град може да насмогне на тия темпове на набълбукване с мьекащи индивиди с притьенции? Закрихте си градините на село и се навървихте всички в Софуя, после кметицата ви била виновна!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече