Хазарта обръща вота срещу Борисов с „Депутата Христо“

2

Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта, ще бъде лансиран интензивно до края на предизборната кампания като лице на Промяната, пише в новия си брой „Галерия“.

Ако досега партийният пиар залагаше основно на лидерите Кирил Петков и Асен  Василев, сега популярността на рапъра ще бъде използвана на макс партията да е номер едно на втори октомври.

Хазарта ще се появи масово по билбордове, интернет реклами и така ще обере  гласовете на избирателите под 45 години, които са масовата му публика.

Стратезите на кампанията на ПП били шашнати от успеха на парчето „Депутата Христо“, което навръх 15 септември Ицо пусна. Само за първите 48 часа песента набра 537 хиляди гледания в ютуб, а към момента са над 800 хиляди и е тотален хит. Няма и по коментирана в социалните мрежи предизборна проява, от който и да е било политик.

Според мнението на експертите преобладава тезата, че клипът всъщност е отлично предизборно видео, работещо за тезите на Промяната.

Политическата сатира в него направо размазва опонентите и по-специално Костадин Костадинов, Тошко Йорданов, Бойко Борисов Деси Атанасова и лидерите на ДПС. Те са наричани Копейката, Бройлера, който има нужда от  бойлер.

Песента е абсолютен удар на комуникационен фронт и може сериозно да повлияе върху изборите, коментира експерт:

„Хазарта е направил уникален  продукт, на който не може да бъде отговорено от останалите. Просто те си нямат техен Хазарт“.

Затова Промяната има шанс да обърне социологическите проучвания, които засега дават преднина 5 – 6 процента на ГЕРБ. Подобни бяха прогнозите и миналия ноември, но в крайна сметка Петков и Василев отвяха бяха партията на Бойко Борисов на финалната права.

ПП отново се надяват, че данните от проучването обхваща изцяло твърдия електорат, а тепърва ще добавят проценти от периферията, която още не е решила за кого да гласува. Сред колебаещите се ГЕРБ има минимално влияние.

Самият Ицо Хазарта води в лидерския район срещу Бойко Борисов, където беше абсолютен победител на предишните избори, също се очаква и на сегашните.

 25-и МИР в София е най-големият у нас и излъчва 13 депутати. Там водят още Корнелия Нинова (БСП) и Костадин Костадинов (Възраждане).

2 Коментара
  1. Стефанова казва

    Представяте ли си какъв ще бъде следващият парламент начело с Ицо Хазарта.Един глупак,който преди време бе публикувал,че отдавна иска да бъде на заплата.ПП /Киро и Асен/ са с нисък интелектуален капацитет това вече го разбрахме /щом не знаят що е Македония за България.И Бог да ни е на помощ,ако тези неграмотници отново ни управляват.ГЕРБ стягайте редиците.Включете в листите Софка певицата.Тя е по-интелигентна от хазарта.

  2. Ачо казва

    За изминалите повече от 30години се нагледахме на всякакви депутати в нашия парламент, това е тенденция, която ще продължи да се задълбочава, въпреки желанието на по новите формации да променят това. За тази цел е необходимо ме само желание ,но и действия, които да тушират това уродливо явление насадено трайно в тази върховна институция. Това, което прави Христо – „Хазарта“ е много полезно за голяма част от българите за да преосмислят действията си и добият ясна представа за това, кой -кой е! Не намирам никаква лъжа и измама в текста на песента укоряваща измамното и престъпно поведение на определени кръгове от народните ни представители, довели ни до настоящата тотална морална и материална разруха! Нужно е разчистване на пътя към Парламента за млади и образовани хора, които мислят и милеят за народа си и правят всичко за просперитета и благонствието му ! Дано българина се е пробудил и осъзнал своето значение и място в едно общество при определяне на своите ръководители в предстоящите парламентарни избори! Съдбата на България е в нашите ръце!…Бъдете мъдри и решителни в своя избор, предстоят ни важни промени, които можем да постигнем само заедно!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече