Бар дама съветва енергийния министър

0

Атрактивната Славина Иванова върти кръчми по морето, а иначе се представя като лингвист и консултант на световни компании

Атрактивна млада дама се оказа един от ключовите съветници на енергийният министър Росен Христов. За чаровната Славина Иванова е известно, че върти плажен бар, а основната и слабост са разголените снимки в компанията да почерпени клиенти и купони на баровски яхти, писа „Уикенд“.

Това явно не е пречи да осигурява на своя патрон безценни съвети по темата с руския газ и избягването на задаващата се криза в енергетиката през зимата. Все пак, самият Христов преди да попадне някак си в служебния кабинет се изявява като капитан на яхта и дори се хвали, че дарява ласки на стари и богати жени. В случая със Славина изобщо не става за сбръчкана бабичка, а за дама с визията на фотомодел.


Славина Иванова ме съветва по международните проекти, завършила е това нещо и се занимава с компании, похвали Росен Христов в свое интервю качествата на атрактивната си съветничка. Вероятно от скромност, но Христов пропусна да даде повече подробности от биографията на своята помощничка. Тя пък побърза да изтрие от профила си във Фейсбук снимки от предишната си кариера. Повечето от тях са като на професионален модел, танцьорка или инструктор по йога. Макар и красиви, те трудно се вписват в биографията и на международен енергиен експерт.
Малкото официална информация за Славина също поставя под въпрос тези и качества. Справка в Търговския регистър показва, че съсобственик и управител на плажен бар „Джипси” в Лозенец. От няколко дни, работните фотоси на Иванова от купоните на плажа са прилежно изчистени. Информация за министерска съветничка има единствено в професионалната социална мрежа „LinkedIn”. Към естествено данни за плажните барове липсват, но фигурира поста и като помощник на Росен Христов. Данните за образованието й също поставят под съмнение, качеството на даваните съвети за енергетиката.


От написаното става ясно, че Иванова е завършила единствено Публична администрация в ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград. Иначе, в биографията си, атрактивната дама се представя като млад и динамичен професионалист, който може да се справи с всякаква ситуация. Славина се хвали, че е лингвист. Освен брилянтно говорените български и английски, тя претендира, че владее разговорно руски, сръбски и македонски. В социалната мрежа Славина Иванова се представя единствено като собственик и управител на консултантската фирма „Б8 Бранд“. За нея съветничката твърди, че помага на мултинационални компании да разузнаят потенциалните си български партньори, а услугите и са брилянтни. Друг е въпроса, че името на фирмата или каквито и да е данни за професионалните и успехи, не може да бъде открито при търсене в Гугъл.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече