От президентството уредиха Мисис България за финансов контрольор

0

От президентството уредили Радка Орцева в „Автомагистрали”  

Радка Орцева, съпруга на шампиона по борба и другар с висаджии Орце Орцев, е вече финансов контрольор в „Автомагистрали”. Назначението е станало преди седмица, след като за госпожата се обадили от президентството, потвърдиха осведомени пред „Уикенд”. Орцева преди време беше кандидатка за депутат от ВМРО в пловдивската листа, а както е известно, пловдивските съветници в президентството днес са главните кадровици на държавата.


Бившата Мисис България само преди година, покрай връзките си с партията на войводите, беше назначена за шефка в Агенция „Военни клубове и военно почивно дело” на Министерството па отбраната. Тя отговаряше за резервациите и организирания отдих на военните във ведомствените хотели. Запознати казват, че  красавицата тогава е протежирана и назначена по лична заръка на самия Красимир Каракачанов. Бившият военен министър бил често засичан по софри със съпруга й Орце Орцев. Двамата обикновено беседвали за разпродажбата на военни имоти и имущество с отпаднала необходимост.


Не е ясно дали Орцева сама си е тръгнала от военните клубове, или е изхвърлена след смяната на властта. Преди време тя се подвизаваше и като експерт в правната комисия в парламента. През 2014 г. е избрана за Мисис България.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече