Страх тресе Дионисий: Готвят покушение срещу мен!

0

Представителят на гражданско движение „Агора“ отец Дионисий публикува видео, заснето пред сградата на Министерството на вътрешните работи, видя ПИК.

В клипа Дионисий разкрива, че в МВР е получен сигнал за покушение над него, чиято цел е била той да бъде изолиран у дома си, както гласят разпоредбите при такива случаи.

Сигналът за покушението е подаден на 23 септември. След получаването от МВР предприемат действия и изолират за над 90 часа отецът в дома му.

Към момента тече разследване от 3-то РПУ в София, тъй като от 112 са установили, че телефонът, от който е извършено обаждането, е регистриран в техния район на правоохранително обслужване. Лицето, което е отправило смъртната заплаха, е вече изяснено от снети записи и се води досъдебно производство.

„Акцията на ул. „Чаталджа“ означава, че тези, които са искали да си остана вкъщи и да не се появя, защото има избори на 2 октомври, това няма да стане. Борбата продължава. Няма да позволим на тези, които са измамници и изменници, да се докопат отново до властта/ Нямат място в публичното пространство“, коментира отец Дионисий.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече