Преврат в БСП: Вече и най-близките хора на Нинова искат главата й

2

За главата на Корнелия се оглеждат дори най-близките й хора. Надушват партийната й катастрофа и споделят тук-там, че е пътник.

Това пише политическият наблюдател Калина Андролова във Фейсбук.

Ето какво още коментира Андролова:

„За „Възраждане“ може да има доста скрит вот, който не може да се измери от агенциите при допитване. Вотът на разочарованите, който отиде при ИНТ преди време, а на последните избори и при ПП, сега част от него ще иде при „Възраждане“. Русофилският електорат на БСП ще се насочи към „Възраждане“, особено след изстъпленията на председателката Корнелия, която се прегърна с жълтопаветната „десница“ и бесните неграмотници от ПП.

Шокиращото и безсрамно обещание на БСП, че ОТНОВО ще се коалира с ПП и ДБ, трябва да светне сигналните лампи в главите на избирателите на тази чезнеща партия. БСП е избрала линия на политическо поведение, съвсем обратна на всичко, което досега е била.

Възгледите на Явор Божанков с папионката, сексуалната разпуснатост, лигавежите на левичарите, словесните нападки с Радев, деинтелектуализираният кръжок около Корнелия надали допринасят за това избирателите на БСП да искат да гласуват за този разпад.

Корнелия узурпира партията за лични цели. Анжел Вагенщайн отдавна заяви, че „тази жена е политически неграмотна“. И всеки БСП-избирател, който има капка интелигентност, трябва да напусне тази буйна клада за изгаряне на възрастни наивници. Явно, че след тези избори ще започне да се формира нова лява партия. А сега, на 2 октомври, е добре Корнелия най-после да понесе някакви последствия за арогантното си, невиждано скандално поведение.

Вярно, че БСП има най-зомбираните гласоподаватели, но след Корнелия и бетонът е гневен… За главата на Корнелия се оглеждат дори най-близките й хора. Надушват партийната й катастрофа и споделят тук-там, че Корнелия е пътник, да не изброявам имена, че ще я заболи сърцето…ако изобщо има сърце.“

2 Коментара
  1. Елена Зарева казва

    Как пък не се спряхте бе, Калинке, спри се! Нинова е най-достойният политик и направи много в последното правителство. Затова плюеш, защото не можеш да се примириш с постиженията й!!! Спри се !!!

  2. Александър Борисов казва

    Седесарката ще остави повече поразии след себе си от очакваното. Наглостта и да се гаври с традициите и принципите на партията, потъпкването на авторитети и обграждането с корумпирани и откровено криминални лица, интригите и селския инат ще се помнят дълго. След провала БСП ще има един последен шанс.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече