Тежък удар:  Костов забравен от дъщеря си

0

 Тежък удар за Иван Костов нанесе по-малката от двете му дъщери, която не уважи с присъствието си състоялата се преди дни примера на мемоарната му книга „Политиката отвътре“, писа Ретро.

Мина, която живее във Финландия, не само не дойде лично на събитието, за да аплодира  баща си от публиката, но и по никакъв начин не отрази подкрепата си  за новото му начинание.

В последните пет години тя е бизнес дама в скандинавската страна и все по-рядко се прибира при родителите си в България.

Във Финландия Мина успя да срещне любовта за втори път,  но уви семейната идилия бе краткотрайна. През 2019 година Костова се раздели с втория си мъж, с когото минаха под венчило само две години преди това. Двамата с по-младия от нея Асен изглеждаха щастливи, обикаляха света заедно и той приемаше нейните деца  като свой. След неочаквания обрат в отношенията им обаче Мина  заживя сама в луксозния си дом във Финландия.

Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги през 2010 година, след повече от 10 години семейно съжителство.

От първия си мъж Мина е майка на двама синове, които живее с нея  в чужбина. Те рядко общуват с баба си и дядо си и най-много веднъж годишно през лятото гостуват в семейното имение в Драгалевци. При Командира обаче за постоянно се е  установила голямата му дъщеря Яна и нейното семейство. Тя се настани в палата след дългогодишно пребиваване в Италия заедно с мъжа си Алесандро и детето им.

Яна и майка й Елена бяха на първа линия в публиката на премиерата на книгата на бившия премиер и не отлепиха очи от него нито за миг.  Докато мнозина български емигранти не могат да си позволят самолетни билети по всяко време на годината, за да бъдат до близките си, дъщерята на Костов ръководи империи от фирми и липсата на финанси със сигурност не е причината тя да не уважи важното за него събитие.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече