Слави: Кирил Петков ми се похвали с есемес, че е арестувал Борисов

0

След като се покри след погрома на изборите, Слави Трифонов се появи на екран в собствената си телевизия във времето, в което се излъчва „Вечерното Шоу на Слави“, което отдавна води Иво Сиромахов.

Трифонов се появи в ново предаване, което преди дни самият той представи. Неговото име е “ Нещо лично“.

Целта на това предаване е, ако се получи разбира се, един откровен разговор, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, ако им е интересно. Ако не им е интересно, няма да го гледат.  А виждаме само теб, защото ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 процента, останалите 5 процента сме едни „малки нещастни пчелички”., обясни Тошко Йорданов на въпрос на шефа си защо той се усмихва, без да го хващат камерите. 

На въпрос на Тошко Йорданов свързан с ареста на Борисов, Слави разказа следното: 

„По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, понеже ми е самотно да си готвя вкъщи сам. По-скоро дразни ме да мия чиниите. Иначе с удоволствие си готвя и мога да го правя. И бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Бях сам. Там е скатано, за мен удобно, няма много хора.

В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция. Това много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям живее бившият министър на финансите Влади Горанов.

Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията“, върна се назад шефът на ИТН.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече