Бившата жена на Румен Радев изкачи Олимп

1

Първата съпруга на президента Румен Радев се похвали с ново екстремно завоевание, писа „Ретро“.

Банковата служителка Гинка Кесякова преди дни е успяла да покори Планината на боговете – Олимп. Красивата пловдивчанка от няколко години е запалена по алпинизма, като продължава да си поставя все по-опасни и амбициозни цели. По планинарството бившата на държавния глава се увлякла покрай новия мъж до себе си когото упорито крие в тайна от обществения интерес. След като изкачи редица върхове у нас, Кесякова вече се гордее и с покоряването на гръцкия връх Мйтикас, който се издига на 2918 метра. Всъщност той се води най-високия в планината Олимп и е вторият по височина на Балканския полуостров след нашия Мусала. Професионални алпинисти довериха, че преходът до Митикас е изключително тежък, защото е дълъг като разстояние и денивелацията е огромна. Почти цялото изкачване е страшно стръмно, има малко полегати места, а мнозина се отказвали на най-трудните участъци. Очевидно Гинка обаче разполага с отлична подготовка и силна воля, щом нито за миг не се поколебала и покорила върха само в рамките на един ден.

„Олимп, Планината на боговете и пред трона на Зевс. Повече от невероятно е!“, казва Кесякова за адреналиновото преживяване и сподели с приятелите си в социалните мрежи няколко шеметни кадъра от прехода. На тях банкерката е екипирана професионално, носи специални обувки, щеки и каска, а усмивката грее на лицето й.

След развода на Радов с майката на двете му деца Гинка успя да продължи живота си напред и отново да открие любовта, преодолявайки мъката от предателството ма мъжа си, който заживя с Десислава Радева преди да бъдат официално разведени. Точно след раздялата тя бе принудена да се справя с грижите около Дарина и Георги, по онова време ученици, съвсем сама, докато бившият й съпруг прави политическа кариера и живее с втората си жена.

1 Коментар
  1. коко казва

    Еее, Пламен Петков изкачи връх Митикас пеша и без алпинизъм и осигуровки. При това без да се хвали! Покорил е Котешки Чал, Средоноса и Джамджиев Ръб в Пирин, както и Злия Зъб в Рила. Не знам само дали успя да покори връх Иглата в Рила без алпинизъм?!…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече