Борисов за Ананиев: На неговата възраст ерекцията и пикаенето не трябва да се изпускат

0

Унизителен коментар направи Бойко Борисов за бившия здравен и финансов министър Кирил Ананиев, който днес по-рано заяви, че ГЕРБ вероятно ще подкрепи правителство с втория мандат на ПП, без да участва в управлението. 

Партиите продължават да се държат като в предизборна кампания. На определена възраст ерекцията и пикаенето не трябва да се изпускат. Днес Ананиев казал, че трябва да подкрепим втория мандат. Така му дошло. Мерете си приказките.

Когато говорите нещо, обяснявайте защо го правите. Tова коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като по-рано през деня Кирил Ананиев заяви, че ГЕРБ могат да подкрепят втория мандат за съставяне на правителство, без да участват в него, предаде Евроком. 

Хората ни казват направете коалиция, за да спасите народа. Нито ПП, нито ГЕРБ могат сами. това заяви лидерът на ГЕРБ пред депутатите си. 

Съчетайте младост и сила. По-умният отстъпва, затова ние отстъпваме. Но нека ни кажат – втори, трети мандат, какво се иска от нас, попита Борисов. 

Много е важно парламентът да не проявява прекалена самоувереност, нито арогантност. Опитайте се да сте сговорчиви, да се виждат проблемите, посъветва депутатите си бившият премиер.

Популисти-екстремисти – това е най-опасното. То вече не е интересно все едно сега отиваме на избори, каза експремиерът.

Но нека видим как ще се оправим с финансовите неща, те са най-важните, подчерта той. 

Нито ни липсва сила, нито самочувствие, народът ни нареди първи, въпреки лъжите и измамите, заключи Борисов. 

В коалиция с ПП може да влезем само, за да потърсим начин да се излезе от кризата“, обясни той. „Две години не сме в управлението. Къде са им парите, къде им е брутният вътрешен продукт? „Продължаваме промяната“ използват едни и същи похвати, за да избегнат въпроса как ще се управлява“, добави Борисов. 

„Вместо да се продължава с тази агония е по-добре отново да се отиде на избори. Ананиев така му дошло да каже днес, че ще подкрепим правителство на ПП. България изглежда неуправляваема с тази партийна система“, така лидерът на ГЕРБ коментира изказването на Кирил Ананиев, който заяви, че партията може да подкрепи правителство на „Продължаваме промяната“, но няма да участва в него.

Борисов обясни, че вчера ГЕРБ са отишли добронамерено на срещата с БСП. Само слушахме какво ще се предлага безплатно. Европейската комисия ограничава потреблението на тока, а ние искаме да го разхищаваме. Не е правилно“, отсъди  Борисов. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече