Дългия проговори за здравословното си състояние: Някои хора ще се радват, ако пукна!

1

„Аз съм умирал хиляди пъти според жълтите вестници и сайтове.  Имам чувството, че изпитват удоволствие, и ако пукна, ще се радват! Така изглежда. Мисля, че не е точно така, но така изглежда! До такава степен има такава неприязън на някои хора към мен, че изглежда, че ще е готино, ако пукна.“

Това каза Слави Трифонов в интервю и добави:

Да не забравяме, че бившият министър-председател каза, че съм мафиот. А мафиотите се оправят с тия, които ги дразнят, по един много специален начин“, завърши с иронична усмивка тази част от интервюто Слави Трифонов.

Дългия сподели, че кръстът го боли заради счупения преди 10 години крак.


„Смених си ставата. Беше ми закована с 4 пирона, д-р Тихчев ме оперира, но вследствие на това кракът ми окъся с 3 сантиметра“, заяви Трифонов и добави: „Въпреки добрата операция болката остана и продължавам да ходя с патерица. Това е положението“.

1 Коментар
  1. Инстант казва

    Не, няма да пукнеш толкова бързо, не се надявай! Ще изпиташ бавно и постепенно всички физически земни мъки, та евентуално да се събуди в тебе някакъв намек за съвест. Ти и сега си ходещ манекен на Пирогов, но състоянието ти тепърва ще се влошава. Кармична разплата знаеш ли какво е?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече