Валя Балканска отказала да е депутат: Като гарвани са, само грабят

0

„Търси ме една партия, но отказах. Аз съм певица, моята работа е на сцената, не в парламента. В Народното събрание е една каша, бъркотия“, казва певицата с космически глас.

Балканска се надява най-накрая новите депутати да помислят за народа. Вчера бе първото заседание на 48-ия парламент. А певицата цял ден следи случващото се в центъра на София.

„Политиците само ядат и пият в удобните си столове, но не мислят за тези, които са ги избрали. Захапят ли кокала, не пускат. Като гарвани са! Гледат да клъвнат всичко, което могат. Вторачени са в себе си, не в народа, който се гърби и се чуди как да се оправи в тежките времена“, обяснява Балканска.

Изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин“ иска новите депутати да се разберат. А не само да се карат и да спорят.

„Нямам думи за тях просто. Всички се мислят за най-най. В парламента са се събрали от умен по-умен. И от хитър по-хитър. Трябва да разберат, че всички са равни. И да работят в името на народа“, обясни певицата.

Валя Балканска е категорична, че не иска да напада никого с думите си, но това е самата истина. И даде за пример себе си.

„Оправям се сама. Грижа се и за болен човек. Мислите ли, че ми е леко? Не помня откога не съм си купувала нова дреха. А колко хора има, които са по-зле и от мен. Сигурно са хиляди. Гледат да кътат откъде ли не само за да могат да оцелеят. А през това време 240 души, избрани от държавата, плющят, без да им мигне окото“, възмущава се Балканска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече